Ziekenvervoer

Het kan zijn dat u een aantal afspraken heeft bij een ziekenhuis of medisch centrum, of dat uw kind naar een school buiten uw regio gaat. Wanneer u kiest voor Taxi Harderwijk dan krijgt u fikse kortingen op het ziekenvervoer dat wij aanbieden. In goed overleg kunnen wij u onze diensten op maat leveren. Uw zorgen nemen wij uit handen op het gebied van vervoer. Met Taxi Harderwijk heeft u een daarmee een zorg minder!

Ziekenvervoer naar o.a.
Ziekenhuis St Jansdal
Meander Medisch Centrum
MC Zuiderzee
Isala

Wordt het taxivervoer in 2018 door mijn zorgverzekering vergoed?

Op het moment dat je voor een behandeling naar het ziekenhuis moet of naar een instelling dan kan het voor een deel vergoed worden door je zorgverzekeraar. Hier zijn wel een aantal voorwaarden voor waardoor wij u adviseren altijd eerst contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Nierdialyse, chemotherapie en dergelijke behandelingen worden volledig door uw zorgverzekeraar vergoedt vanuit uw basisverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar nagaan in welke gevallen u uw taxirit vergoedt krijgt. Mocht u hier hulp bij nodig hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.