Zakelijk vervoer

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan diensten. Wij helpen graag om u, of uw zakenpartners van deur tot deur te vervoeren. Luxe en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn representatief en communicatief vaardig zodat zij als het ideale visitekaartje voor u kunnen dienen. Bij Taxi Harderwijk bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een taxicentrale die zakelijkvervoer graag aan uw wensen laat voldoen. Uiteraard doen wij dit tegen zeer gunstige tarieven.

Ook is het voor zakelijke klanten van Taxi Harderwijk mogelijk om op rekening te rijden zodat betalingen per factuur op maandbasis kunnen worden voldaan.

VIP vervoer:

Bij Taxi Harderwijk is er de mogelijkheid om VIP vervoer aan te schaffen. U wordt dan geheel in stijl opgehaald in een luxueuze auto en u wordt van alle gemakken voorzien. Voor onze VIPs regelen wij een VIP taxi (Porsche Panamera) voor speciale gelegenheden. Onze chauffeurs zijn zeer gekwalificeerd en ervaren om u van A naar B te vervoeren in deze mooie luxueuze auto. De chauffeurs spreken goed Nederlands/Engels en zorgen voor een zorgeloze rit. U kunt dit arrangement ook als cadeau boeken voor iemand die u wilt verassen of als u iets te vieren heeft. U kunt ons bellen om aan te geven wat uw exacte wensen zijn, waarna wij ons best zullen doen om u uitstekende diensten te verlenen.